Muziek voor Kids!

Al in de buik reageren baby’s op muziek. Kinderen worden rustig van slaapliedjes maar springen ook vrolijk op muziek met een lekkere beat! We bieden voor alle kinderen groot en klein muzieklessen aan. Kijk snel hieronder voor meer informatie!

Peutermuziek! (+/- 2-4 jaar)

Word jij ook zo blij van muziek? Kun je dan niet stil blijven zitten? Dan zoeken we jou! Lekker samen met papa, mama, opa of oma bewegen, zingen, springen en dansen op muziek. Op een leuke en speelse manier maken we kennis met muziek. Plezier staat voorop. Samen muziek maken is gezellig en het versterkt de band tussen (groot-)ouder en kind.

Praktische info

De 8 lessen vinden vanaf 2 maart 2024 plaats in Peuterspeelzaal ‘t Vliegje en worden gegeven door Elma Spons . Ze vinden plaats op zaterdagochtend om 9:30u en duren een half uurtje. Kosten €7,50 per les dus €60,- voor de hele cursus. Wil je eerst even kijken of je kind het écht leuk vindt, meld je dan aan voor de gratis proefles!

Wil je meer informatie? Bel/app even met Dimphy Loenis op 06-57084450. Meteen aanmelden kan natuurlijk ook, mail dan naar  

Let op: om het voor iedereen leuk te houden hebben we een beperkt aantal plekjes beschikbaar.


Proefles (gratis)
Aanmelden verplicht
 Zaterdag 24 februari 2024  9:30u – 10:00u Peuterspeelzaal ’t Vliegje 
Peutermuziek
Aanmelden verplicht
 Zaterdag 2 maart
t/m 20 april
 9:30u – 10:00u Peuterspeelzaal ‘t Vliegje  

 

Kleutermuziek(+/- 4-6 jaar)

Heb je een vrolijke, zingende of dansende kleuter in huis die blij wordt van muziek? Kom dan meedoen aan de cursus kleutermuziek. Maak samen met andere kleuters op een leuke en speelse manier kennis met de betoverende wereld van muziek. Deze cursus is speciaal voor kinderen uit groep 1 t/m 3 (4-6 jaar).

Muziek stimuleert de motorische en ritmische ontwikkeling van kleuters en prikkelt de fantasie. We gaan plezier maken met muziek: zingen, klappen, bewegen, luisteren, instrumenten maken en bespelen, liedjes verzinnen en spelenderwijs noten leren.

Praktische info

De 8 lessen vinden vanaf zaterdag 24 februari plaats in Peuterspeelzaal ’t Vliegje om 10:15u en duren drie kwartier.

De muziekjuf is Elma Spons. De kosten zijn € 8,00 per les dus in totaal kost de cursus € 64,-.

Wil je meer informatie? Bel/app even met Dimphy Loenis via 06-57084450. Meteen aanmelden kan natuurlijk ook, mail dan naar  

Let op: om het voor iedereen leuk te houden hebben we een beperkt aantal plekjes beschikbaar.

 Proefles (gratis) Aanmelden verplicht  Zaterdag 24 februari 2024 10:15u – 11:00u   Peuterspeelzaal ’t Vliegje
Proefles (gratis) Aanmelden verplicht   Zaterdag 2 maart t/m 20 april  10:15u – 11:00u  Peuterspeelzaal ’t Vliegje

 

BLOKFLUITEN (6-8 jaar) 

De basisbeginselen van muziekmaken kun je onder andere bij ons leren door het volgen van blokfluitles. Samen met je muzikale vriendjes en vriendinnetjes leer je natuurlijk zelf muziek maken en lezen maar meteen ook het leukste wat er is: samen muziek maken! In principe starten we gedurende het seizoen meerdere keren een klasje op. Dus heb je zin, meld je meteen. De eerste 4 lessen krijg je van ons cadeau! Meer informatie? Neem dan contact op met Dimphy Loenis via 06-57084450.

Via de mail kan dat natuurlijk ook, via

GRATIS PROEFLESSEN SLAGWERK OF BLAASINSTRUMENT (8-88 jaar)

Afhankelijk van het formaat van het instrument maar natuurlijk ook afhankelijk van hoe groot je bent kun je ongeveer vanaf 8 jaar starten met het bespelen van een instrument (dit wordt altijd op de persoonlijke situatie afgestemd). Graag bieden we je een aantal gratis muzieklessen aan om te bezien of je dit een leuke hobby lijkt. We bespreken dan samen een goed moment om te starten. Dit kan in principe op ieder moment van het jaar. Meer informatie? Neem dan contact op met Dimphy Loenis via 06-57084450.

Via de mail kan dat natuurlijk ook, via

 

 

Docente:

 

Mijn naam is Elma Spons, ik ben 22 jaar oud en geboren in Maastricht. In 2021 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium van Maastricht als dwarsfluitiste klassiek met een minor in educatie. Sinds 2022 studeer ik aan de deeltijdopleiding van de PABO en ben ik werkzaam op een basisschool. Het combineren van muziek en onderwijs spreekt mij heel erg aan.

Gedurende mijn studie aan het conservatorium heb ik veel privé en groepsmuzieklessen gegeven aan kinderen en ben ik erachter gekomen dat ik het onderwijs aan kinderen heel erg leuk vind. Ik vind het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden om hun talenten te ontwikkelen en plezier te hebben in hetgeen dat ze doen.

 

 

 

 
  


 

.